marți, 2 iulie 2024

Caracteristici ale pernelor cosmetice pentru somn


Cu toții am auzit că somnul este cel mai bun remediu pentru frumusețe. Din păcate, aceasta nu este întotdeauna adevărat, lucru care este adesea confirmat de fața ridată pe care o vedem în oglindă dimineața. De ce se întâmplă aceasta? Totul este cauzat de poziția necorespunzătoare a feței în timpul odihnei de noapte și că nu am găsit care sunt cele mai bune perne de dormit. 

Experții în frumusețe explică de ce este dăunător să dormiți pe burtă și pe o parte. Prima opțiune provoacă apariția ridurilor pe frunte și gât, dăunează pielii delicate din jurul ochilor. În principiu, este evident de ce nu se poate dormi cu fața în pernă. Ce este în neregulă cu mult iubita poziție "pe o parte"? Se pare că somnul pe o parte este la fel de dăunător pentru piele. Bărbia, obrajii, decolteul și pliurile nazolabiale suferă foarte mult din cauza acestei poziții. Dar nu vă alarmați înainte de vreme — există o soluție.

Ce sunt pernele antirid?

Când problema odihnei nocturne necorespunzătoare și consecințele acesteia asupra feței au devenit evidente, oamenii de știință au început să caute o soluție. Cum să dormi să nu apară riduri? În primul rând, experții au identificat "vinovatul" — perna. Anume ea este în contact cu fața și exercită presiune mecanică asupra pielii. S-a dovedit dificilă prevenirea ridurilor din jurul ochilor, nazolabiale și altele, cauzate de pernă. A trebuit să se schimbe abordarea față de dezvoltarea unor astfel de produse. Ca urmare, s-a născut maiestatea sa, perna antirid și a devenit rapid unul din trucurile de frumusețe pentru față.

Acest accesoriu miraculos pentru somn a apărut la intersecția dintre industria ortopedică și cea de frumusețe. Perna ortopedica dormit creează condiții optime pentru o odihnă de noapte bună:

·         previne presiunea asupra zonelor problematice;

·         oferă relaxare completă pielii și mușchilor faciali;

·         nu provoacă încrețirea pielii;

·         favorizează circulația naturală a sângelui;

·         nu afectează fluxul limfatic.

Drept urmare, dimineața fața este odihnită, proaspătă, fără umflături și pliuri. Pielea este netedă, culoarea uniformă. Perna de frumusețe potrivită are grijă și de zona gâtului și a decolteului, care sunt, de asemenea, amenințate de așa-numitele "riduri de somn". Produsul protejează genele false, devenind o veritabilă comoară pentru posesoarele privirilor luxuriante.

Cum acționează pernele de frumusețe pentru somn?


Știm deja cum să prevenim ridurile faciale în timpul odihnei de noapte. Dar să înțelegem și care este secretul pernei de frumusețe. 

Un astfel de accesoriu ortopedic are o formă specifică, asigurând poziția corectă a capului pe pernă. Un rulou mare special susține capul, aducându-l în poziția naturală și îndreptând zona frontală. O proeminență inferioară mai mică ridică bărbia și fixează gâtul într-o poziție optimă. Între aceste părți, este prevăzută o adâncitură pentru obraz pentru a preveni presiunea în această zonă, precum și pe pliurile nazolabiale și colțurile ochilor. În această poziție, pielea este îndreptată și fluxul sangvin și limfatic este liber.

Pentru astfel de perne, se folosește adesea un material special Memory Foam, care reține forma capului celui care doarme. De aceea, accesoriul de frumusețe este conceput pentru uz individual. Puteți achiziționa astfel de produse ortopedice de marcă Olvi în catalogul magazinului online Ortek.

Conform materialelor: https://ortek.ro/


Niciun comentariu:

Re-Descoperă România Episodul 6.Defileul Latoriței. Fără cuvinte, în multe cuvinte

  101 locuri românești / plecatdeacasa.net Defileul Latoriței. Fără cuvinte, în multe cuvinte Sat Ciunget, Comuna Mălaia, Județul Vâlcea, Mu...